Nieuws

Leroy Fer krijgt morgen voorkeur boven Clasie

on

Leroy Fer krijgt morgen een kans in de basisformatie van het Nederlands elftal. Afgaande op de drukbezochte training van Oranje dinsdag in het stadion van AZ vervangt de middenvelder in de oefeninterland met Wales de geblesseerde Jonathan de Guzman.

Als de voortekenen niet bedriegen, mag Fer zich opmaken voor zijn zesde interland. Hij kreeg vorig jaar november voor het laatst speeltijd bij Oranje. De middenvelder van Norwich City voetbalde een helft mee tegen Colombia.

Afgaande op de training krijgt Fer de voorkeur boven Jordy Clasie. De middenvelder miste maandag twee trainingen wegens een lichte enkelblessure. Hij sloot dinsdag weer aan bij de groepstraining in Alkmaar.

De overige tien basisspelers van Oranje voor het duel met Wales in de ArenA begonnen zaterdag ook tegen Ghana. Van Gaal schuift Daley Blind door naar het middenveld omdat Wales naar verwachting met slechts één spits start. Gareth Bale en Aaron Ramsey komen niet in actie tegen Oranje. De twee vedetten van Wales hebben zich geblesseerd afgemeld voor de laatste oefeninterland van een lang seizoen.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Cillessen; Janmaat, De Vrij, Vlaar en Martins Indi; Fer, De Jong, Sneijder en Blind; Robben en Van Persie.

Bron; Ad.nl

20140603-132609-48369900.jpg

You must be logged in to post a comment Login