Nieuws

Leroy Fer en Luis Sinisterra mee naar Oostenrijk

on

Feyenoord reist woensdagochtend af naar Oostenrijk, voor de laatste en allesbeslissende groepswedstrijd in de Europa League. Meest opvallende naam op de passagierslijst is die van Luis Sinisterra. De Colombiaan zit voor het eerst na zijn knieblessure weer bij de wedstrijdselectie, een prachtig moment voor hem na een lang hersteltraject.

Inclusief Sinisterra bestaat de selectie van Feyenoord voor het duel met Wolfsberger AC uit 24 spelers. Ook Leroy Fer sluit weer aan bij zijn ploeggenoten. Team en staf vliegen woensdagochtend om 10:30 uur vanaf Rotterdam Airport naar Klagenfurt, een vlucht van ruim anderhalf uur. 

Na aankomst, een gezamenlijke lunch en een paar uur rust staat om 19:00 uur de laatste training op het programma, die wordt afgewerkt in de Wörthersee Stadion. Niet de vaste thuishaven van Wolfsberger AC, wel het stadion waarin de Oostenrijkers hun Europese thuisduels spelen.

Voorafgaand aan de training vindt er een persconferentie plaats, waarbij Dick Advocaat en Orkun Kökcü namens Feyenoord aanschuiven. De persconferentie is vanaf 18:30 uur live volgen via Feyenoords officiële YouTube-kanaal.

De selectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Wolfsberger:

Nick Marsman
Ramon ten Hove
Thijs Jansen
Lutsharel Geertruida
Eric Botteghin
Bart Nieuwkoop
Marcos Senesi
Uros Spajic
Tyrell Malacia
George Johnston
Jordy Wehrmann
Jens Toornstra
Leroy Fer
Mark Diemers
Orkun Kökcü
João Teixeira
Luciano Narsingh
Bryan Linssen
Nicolai Jørgensen
Naoufal Bannis
Marouan Azarkan
Dylan Vente
Luis Sinisterra
Steven Berghuis

https://twitter.com/feyenoord/status/1336586169094729728?s=21

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply