Nieuws

Leo Beenhakker: “Ik adviseur van Excelsior? Ik weet van niks”

on

“Ik weet van niks. Ik werd net ook al gefeliciteerd. Waar dit vandaan komt? Geen idee.” Dat zijn de woorden van Leo Beenhakker.

De 70-jarige Rotterdammer zou onbezoldigd adviseur van sbv Excelsior zijn geworden. Nieuws dat eerder vandaag door trainer Leon Vlemmings van de Eredivisiedegradant werd gemeld op een businessbijeenkomst. “Ik heb zelfs niet eens het verzoek gehad of ik deze functie wil uitvoeren”, vertelt hij tegenover ELF Voetbal.

“Het is geen geheim dat ik wel eens kom kijken op een training van Excelsior. Dat is leuk om te zien. Trainer Leon Vlemmings ken ik van een eerdere samenwerking bij Feyenoord en met Jon Dahl Tomasson onderhoud ik ook een goed contact. Dan praat je wel eens met elkaar en drink je samen een kop koffie. Maar om hier meer achter te zoeken… dat lijkt me niet.”

“Ik kom puur als belangstellende naar zo’n training kijken. En ik ben überhaupt nooit gevraagd voor een dergelijke functie.” Beenhakker kan wel terugkijken op een langdurige carrière. Hij was trainer van Ajax, Real Madrid, Feyenoord, Vitesse, bondscoach van Oranje, Saudi-Arabië en Trinidad & Tobago en vervulde de taak van technisch directeur bij Feyenoord, Ajax en laatstelijk Ujpest.

Bron: Elfvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login