Nieuws

Lens: “We hebben wat recht te zetten in De Kuip”

on

Jeremain Lens wil zondag voor de eerste keer in zijn PSV-periode als winnaar van het veld stappen in De Kuip. De aanvaller verloor de afgelopen twee seizoenen met de Eindhovenaren in Rotterdam. Zondag gaat de koploper vol voor de overwinning.

“We hebben wat recht te zetten in De Kuip. We hebben daar al twee jaar achtereen verloren, dus ik wil zeker winnen. Gezien onze kampioensaspiraties lijkt me dat ook niet meer dan logisch”, aldus de aanvaller in gesprek met de NOS.

Feyenoord is bezig aan een ijzersterke reeks in eigen huis. De havenstedelingen hebben al zestien maanden geen thuiswedstrijd meer verloren. “Ik denk niet dat wij daar rekening mee moeten houden. Dit is een wedstrijd op zich. Wij moeten deze wedstrijd winnen en zo moeten we het duel ook ingaan.”

Hoewel PSV momenteel bovenaan staat in de Eredivisie, presteert de Brabantse formatie toch vrij wisselvallig. “Dat is het leuke aan deze competitie”, meent Lens. “Iedereen heeft er weleens een wedstrijd tussen zitten dat het even niet loopt en wij hebben dat ook gehad. Dan is het misschien heel knullig dat dat tegen RKC of Zwolle is, maar daar blijkt wel uit dat ook die ploegen sterke tegenstanders zijn. Het is nu zaak aan ons om gewoon bovenaan te blijven.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login