Nieuws

LEGIOEN-LEDEN ONTVANGEN GOUDEN DVD ALS SEIZOENGESCHENK

on

Leden van Het Legioen ontvangen deze week tegelijk met het nieuwe Feyenoord Magazine een uniek aandenken aan het prachtige seizoen 2016-2017. Als seizoengeschenk krijgen zij een dvd waarop uitgebreid wordt teruggeblikt op (de weg naar) het kampioenschap.

Van de spectaculaire seizoenstart in Groningen tot de beslissende en allerlaatste hattrick ooit van Dirk Kuyt: in deze dvd komt de hele weg naar het succes voorbij, aangevuld met bijzondere en nooit eerder vertoonde beelden van de festiviteiten op het veld én de huldiging op de Coolsingel. Daarnaast vind je op de dvd exclusieve interviews met Eljero Elia en Brad Jones.
De dvd is niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk een gouden herinnering aan een gouden seizoen. In de hoes is namelijk speciale gouden folie verwerkt, die het geheel een kampioenswaardige uitstraling geeft.

KLIK HIER VOOR DE IMPRESSIE VAN DE DVD

De dvd over het kampioenschap is exclusief voor leden van Het Legioen en dus niet in de winkel verkrijgbaar. Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je dan aan via www.hetlegioen.nl en ontvang gratis de welkomstbox met daarin onder meer deze unieke dvd.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login