Nieuws

Legioen-leden ontvangen bij Magazine DVD ‘Terug in Europa’

on

Alle leden van Het Legioen ontvangen vrijdag de eerste editie van Feyenoord Magazine van het nieuwe seizoen, met daarbij ook het jaarlijkse seizoensgeschenk. Dit jaar is dat een exclusieve DVD van de voetbaljaargang 2014-2015, met daarbij in het bijzonder veel aandacht voor het gedenkwaardige Europese avontuur.
Met de DVD ‘Terug in Europa’ krijgen supporters de kans om de internationale campagne van Feyenoord, van het tweeluik tegen Besiktas tot en met de krakers tegen AS Roma, opnieuw te beleven. In het document zijn verder unieke en nooit eerder vertoonde beelden te zien van de contractondertekening van Dirk Kuyt. Feyenoord TV reisde exclusief mee naar Istanbul en was zodoende getuige van het officiële tekenmoment bij de spits thuis.
Ben je nog geen lid van Het Legioen maar wil je wel in bezit komen van deze exclusieve dvd? Sluit je dan aan bij de officiële supportersclub van Feyenoord en krijg de DVD ‘Terug in Europa’ gratis als welkomstgeschenk! Lid worden van Het Legioen kan via www.feyenoord.nl/hetlegioen.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login