Nieuws

Legioen-leden kunnen zaterdag nieuw uittenue aanschaffen 

on

Leden van Het Legioen en juniorclub Kameraadjes krijgen zaterdag 30 april aanstaande de gelegenheid om als eerste het nieuwe uittenue aan te schaffen. De supporters worden persoonlijk uitgenodigd voor een exclusief lanceringsfeest in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip, dat begint om 16:00 uur en eindigt om 21:00 uur.
.

De Fanshop bij het stadion opent ’s middags haar deuren exclusief voor leden van Het Legioen en Kameraadjes. Supporters krijgen met hun seizoenkaart, Legioen- of Kameraadjespas toegang tot het feestelijke evenement. Op vertoon hiervan kunnen supporters bovendien één introducé meenemen. Legioenleden en Kameraadjes kunnen voor het nieuwe uitshirt ook terecht in de Fanshop op Rotterdam Centraal, alleen zijn hier verder geen activiteiten.

.

Uittenue voor het eerst in de verkoop

In de Fanshop is het uittenue van Feyenoord voor het seizoen 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar. Vanaf maat 116 zijn alle maten in grote aantallen op voorraad. Voor Kameraadjes met een kleinere maat wordt het shirt – bij bestelling tijdens het lanceringsfeest – in de eerste week van juni gratis toegestuurd, met een gratis minidress van het uitshirt als cadeau.

.

Op de foto met de KNVB beker

Tijdens het lanceringsfeest van het nieuwe uittenue kunnen supporters op de foto met de KNVB beker, die afgelopen zondag op knappe wijze werd veroverd door de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. Ook zijn er rondom de Fanshop diverse activiteiten, terwijl er tevens eten en drinken verkrijgbaar is.

.

Meer informatie

Meer informatie over het lanceringsfeest van het nieuwe uittenue van Feyenoord lees je op www.feyenoord.nl/mijnuittenue.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login