Nieuws

Legioen-Leden kunnen stemmen over bestemming gelden

on

Het Legioen gaat haar leden actief betrekken bij het vinden van een bestemming voor een deel van de gelden die binnenkomen via de officiële supportersclub van Feyenoord. Dat is te lezen in de nieuwe uitgave van Feyenoord Magazine. Jaarlijks wordt een deel van de opbrengst van Het Legioen gebruikt voor het versterken van Feyenoord. Uitgangspunt is dat deze gelden direct ten goede komen aan het eerste elftal.

Leden van Het Legioen krijgen dit seizoen voor het eerst de kans om zelf mee te stemmen over de bestemming van dit bedrag. Hiervoor zijn drie keuzes mogelijk:

1. Een videosysteem waarmee de technische staf de mogelijkheid heeft om al tijdens de rust wedstrijdbeelden van de eerste helft te kunnen tonen in de kleedkamer en aan de hand daarvan de speelwijze voor de tweede helft kan bespreken.

2. Een substantiële bijdrage aan sfeeracties in het stadion.

3. Een echoapparaat voor de medische staf, waarmee zij op de club zelf diagnoses kunnen stellen bij geblesseerde spelers.

Ben je lid van Het Legioen? Breng dan nu een stem uit op jouw keuze via www.feyenoord.nl/destemvanhetlegioen .

Met behulp van een deel van de gelden van Het Legioen zal de optie die de meeste stemmen krijgt worden uitgevoerd. Stemmen kan tot 5 november aanstaande. Nog geen lid van Het Legioen? Meld je dan aan via www.feyenoord.nl/hetlegioen

Bron: Feyenoord.nl

20131025-174539.jpg

You must be logged in to post a comment Login