Nieuws

Legioen-leden kiezen ontwerp seizoenkaart 2020-2021

on

Ook voor seizoen 2020-2021 kiezen leden van Het Legioen weer het ontwerp voor de nieuwste seizoenkaart. Het is vanaf nu mogelijk om te stemmen op één van de vier voorgestelde ontwerpen.

Opties
Op drie van de vier voorstellen speelt De Kuip een belangrijke rol. Bij optie A zie je de thuishaven van Feyenoord vanaf de voorkant, terwijl voor optie B is gekozen voor een beeld vanachter het doel met de twee stadionlampen in de hoeken. In voorstel C is De Kuip op creatieve wijze verwerkt in de wanden naast de iconische stadiontrap.

In het laatste ontwerp is ervoor gekozen om drie onderwerpen terug te laten komen. Als je voor optie D kiest, ga je namelijk voor het Feyenoord-logo pontificaal op de voorgrond, met de skyline van Rotterdam en de kleuren van het stadswapen erachter met een rauwe bewerking.

Stemmen
Ben je lid van Het Legioen? Breng dan vanaf nu hier je stem uit op jouw favoriete ontwerp. Houd hiervoor je relatienummer en postcode bij de hand. Stemmen kan tot en met dinsdag 30 juni aanstaande. Woensdag 1 juli maakt Feyenoord bekend welk ontwerp met de meeste stemmen is verkozen tot de seizoenkaart 2020-2021.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login