Nieuws

“Leerdam staat op lijstje Psv”

on

PSV wil zich in januari versterken met een middenvelder om de concurrentie binnen de selectie te herstellen. Onder meer Lerin Duarte en Filip Djuricic staan op het lijstje, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV kan dit seizoen mogelijk niet meer beschikken over de zwaar geblesseerde Ola Toivonen, terwijl ook aanvoerder Mark van Bommel kampt met pijntjes. Kevin Strootman is een zekerheidje, maar Georginio Wijnaldum heeft nog niet kunnen overtuigen. Reserve Orlando Engelaar mag vertrekken, terwijl de talenten Marcel Ritzmaier en Peter van Ooijen nog moeite hebben met het niveau.

Dick Advocaat liet daarom vrijdag weten in januari een extra middenvelder aan zijn selectie te willen toevoegen. Adam Maher (AZ) staat bovenaan het lijstje, maar lijkt te duur. Daarom worden ook spelers als Duarte (Heracles Almelo) en Djuricic (sc Heerenveen) gevolgd, zij zijn goedkopere alternatieven. Concreet lijkt de belangstelling overigens nog niet.

Kelvin Leerdam staat ook op een lijstje bij PSV. De middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, weigert zijn contract te verlengen bij Feyenoord waardoor hij na dit seizoen transfervrij is. De Eindhovenaren zien de jeugdinternational ook alleen als een optie als hij transfervrij is, waardoor de jongeling in januari niet aangetrokken zal worden.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login