Nieuws

Leerdam over weerzien met Feyenoord: ‘Niet speciaal’

on

De aanstaande confrontatie met Feyenoord heeft geen speciale gevoelens opgeroepen bij Kelvin Leerdam. Afgelopen zomer verliet hij de Stadionclub om transfervrij naar Vitesse te verkassen. Dit weekeinde gaan de Rotterdammers op bezoek in het GelreDome.

“Het is eigenlijk niet speciaal voor mij. Het is een wedstrijd zoals alle anderen. Het gaat om drie punten, meer kan ik niet winnen. Ik doe niet aan dat sentimentele, ben nu bij Vitesse en richt me daarop”, vertelt Leerdam aan NUsport.

“Ik ben dicht bij mezelf gebleven en laat nu hier zien wat ik kan. Ik heb altijd in mezelf geïnvesteerd en ben niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik heb bij het tweede van Feyenoord gespeeld en ben zelfs met Jong Oranje naar het EK gegaan”, zo doet de middenvelder annex rechtsback zijn verhaal. “Ik heb nooit mijn kop laten hangen en ben bij Vitesse in een goed voetballend team gekomen. Ik heb het hier naar mijn zin en dat is denk ik het belangrijkste, plezier in wat je doet.”

Woensdag verzuimde Vitesse om de koppositie te pakken tegen ADO Den Haag (2-1 verlies). “Zeker in deze fase van de competitie geldt dat niet. We staan op een punt van de nummer één en de prijzen worden toch aan het einde verdeeld. We kunnen alles nog rechtzetten en moeten zorgen dat we tot het einde meedoen”, aldus Leerdam. “Je weet dat er belangrijke spelers zijn weggegaan, maar ook dat spelers met karakter gebleven zijn. We hebben Theo Janssen die heel belangrijk is, Jan-Arie van der Heijden die goed kan voetballen.”

Bron; Soccernews.nl

20131003-132240.jpg

You must be logged in to post a comment Login