Nieuws

Leerdam hoort niets van Vitesse over mislukte transfer

on

De leiding van Vitesse heeft Kelvin Leerdam na het stuklopen van de transfer donderdag niet meer gebeld om uitleg te verschaffen. De speler van Jong Oranje en zijn zaakwaarnemers Sigi Lens en John Veldman waren verbijsterd dat de transfer van Feyenoord naar het Gelredome stukliep, doordat algemeen directeur Erwin Kasakowski geen krabbel onder het contract wilde zetten.
In de Kuip vragen ze zich stilletjes af of Leerdam in de zomer naar Vitesse vertrekt. De speler bereikte kort na de jaarwisseling een akkoord voor vier seizoenen, tegen een riant salaris. Maar de handdruk van technisch directeur Ted van Leeuwen en het fijne gesprek met Fred Rutten, hoeveel is dat nog waard nu het duo vorige week op pijnlijke wijze werd gepasseerd door Kasakowski? De Duitser is in Arnhem de enige met tekenbevoegdheid.

Dat Vitesse de afgelopen dagen niet benutte om Leerdam moed in te spreken na de voor hem pijnlijke soap over zijn directe overgang, zegt misschien wel veel. De middenvelder houdt zich begrijpelijkerwijs vast aan het akkoord. Maar van een getekende verbintenis is geen sprake, noch van een medische keuring.

Leerdam kreeg wel een telefoontje van Fred Rutten, die hem vanaf zijn ‘ziekbed’ een hart onder de riem wilde steken. Ondertussen weet Leerdam dat zijn kansen op deelname aan het EK in Israël met Jong Oranje op de tocht staat. Bij Feyenoord komt hij niet aan spelen toe. En wil Vitesse de Utrechter eigenlijk nog hebben? Sterker, wil Leerdam straks nog wel voetballen voor een club die hem liet barsten en daarover geen uitleg verschafte?

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login