Nieuws

Leerdam heeft knoop nog niet doorgehakt

on

Deze week wordt duidelijk of Kelvin Leerdam zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengt. De 22-jarige middenvelder , die ook als rechtsback uit de voeten kan, kreeg een kleine maand geleden van technisch directeur Martin van Geel een ‘ultieme aanbieding’ voorgelegd. Vóór donderdag moet hij daarop ingaan. “Anders wordt de aanbieding ingetrokken”, zegt Van Geel tegen NUsport. “Maar ik ga ervan uit dat we deze week gewoon correct antwoord van Kelvin krijgen.”

”We hebben er alles aan gedaan om hem voor Feyenoord te behouden en er ligt nu een heel mooie, ultieme aanbieding. We hopen dat hij langer bij ons blijft, maar daar zijn in dit geval wel twee partijen voor nodig.”
Leerdam mag zich in de belangstelling verheugen van koploper FC Twente, saillant genoeg zondag de komende tegenstander van Feyenoord in de eredivisie. Zijn zaakwaarnemer John Veldman stelt dat hij slechts een adviserende rol speelt. “Dus als je wilt weten wat Kelvin gaat doen, moet je dat aan hemzelf vragen.”

Ook Leerdam houdt zich echter op de vlakte. “Of ik zondag mijn laatste Klassieker in De Kuip heb gespeeld? Uh… Ik ben nu met de club in gesprek. We zien wel hoe het loopt. Binnenkort zul je wel meer horen, via de club of via mij. Daar wil ik het graag bij laten.”

Ik heb gehoord dat je vóór donderdag moet reageren op een ultieme aanbieding.
“Daarom. Ik wil eerst aan de club laten weten wat ik ga doen.”
Begrijp ik. Maar ik neem aan dat de knoop al is doorgehakt.
“Nee, ik wil eerst nog even goed nadenken. En dan zie ik wel wat ik doe.”

Het wordt een lastige keus.
“Valt wel mee, hoor.”

Je speelt hier in de basis, dus waarom zou je weggaan?
“Ik heb toch ook niet gezegd dat ik wegga?”

Maar ook niet dat je blijft.
“Wat ik zeg: ik ga geen dingen naar buiten brengen, voordat ik Feyenoord duidelijkheid heb verschaft.”

FC Twente volgt je. Zondag spelen jullie tegen die club…
“Maar daar heeft die deadline van donderdag niks mee te maken.”

De interesse van Twente staat los van jouw beslissing?
“Ik denk dat andere clubs altijd interesse zullen hebben in spelers van Feyenoord, zeker nu het hier de laatste anderhalf jaar wat beter gaat. Je ziet steeds meer jongens van Feyenoord bij het Nederlands elftal komen. En de jongens van ons bij Jong Oranje doen het ook goed.”

Je hebt goed contact met Leroy Fer en Jerson Cabral, die eerder overstapten van Feyenoord naar Twente.
“Dat klopt, ik spreek ze nog geregeld. Zij hebben het naar hun zin bij Twente, maar dat betekent niet dat ik me door hen laat beïnvloeden.”

Bron: Nusport.nl

You must be logged in to post a comment Login