Nieuws

Leegloop dreigt bij Feyenoord

on

Martin van Geel moet voor komend seizoen zeer waarschijnlijk niet alleen op zoek naar een nieuwe trainer, maar ook naar nieuwe spelers. Een leegloop dreigt namelijk voor de Rotterdammers, zo heeft Voetbal International naar voren laten komen in de nieuwe editie van het blad.

Pellè, die nog een contract heeft tot medio 2017, zou zijn keuze al gemaakt hebben en de club willen verlaten in de zomer. De aanvaller wil naar het buitenland vertrekken om meer geld te kunnen gaan verdienen. Bij welke club dat wordt, is nog niet bekend.

Ook een vertrek van Stefan de Vrij en Daryl Janmaat wordt verwacht. Beide spelers liggen nog tot medio 2015 vast, maar werden de afgelopen tijd al meermaals gelinkt aan andere clubs. Daarbij zouden ook Bruno Martins Indi en Jordy Clasie Feyenoord de rug toe kunnen keren. Het tweetal heeft nog een contract tot medio 2016. Martins Indi werd afgelopen transferperiode al gelinkt aan Everton, terwijl Benfica zich graag wilde versterken met Clasie.

Daar houdt het echter nog niet op. Ruben Schaken gaf eerder namelijk al aan dat hij zijn contract, dat nog loopt tot de zomer van 2015, wil verlengen bij Feyenoord of anders na het huidige seizoen zeer waarschijnlijk een avontuur aangaat in het buitenland. Lex Immers kon in de winterstop op zijn beurt al vertrekken naar Middlesbrough en ook een vertrek van de middenvelder wordt in de zomer van 2014 niet uitgesloten.

Bron; Soccernews.nl

20140205-121732.jpg

You must be logged in to post a comment Login