Nieuws

Lee Towers wil optreden bij huldiging als Feyenoord landskampioen wordt

on

Lee Towers maakt zich op voor een optreden op de Coolsingel in Rotterdam. De legendarische zanger gaat ervan uit dat hij wordt gevraagd het team van Feyenoord en de fans toe te zingen als de club kampioen wordt. Dat vertelde hij zondagavond in het programma Met het oog op morgen.

.

Towers rekent er op dat de Rotterdamse club de landstitel in de wacht sleept. Het zou voor het eerst in 18 jaar zijn dat Feyenoord zich de beste ploeg van Nederland mag noemen.

.

“Het werd weer eens tijd”, aldus de zanger. “Alle sterke ploegen zijn achter de rug. Ik denk niet dat er nog heel gekke dingen gaan gebeuren.” Excelsior en Heracles Almelo, de twee ploegen tegen wie Feyenoord nog moet spelen, gelden niet als moeilijke tegenstanders.

.

Kuip-gesprekken

Towers rekent erop dat hij vanaf het bordes van het stadhuis zijn hit You’ll never walk alone en het lied Hand in hand kameraden mag zingen voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst en de fans die bij de huldiging zullen zijn. “Zo’n overwinning heeft altijd invloed op de stad”, stelt de zanger. “We gaan heel blij zijn. En bijvoorbeeld de gesprekken over de nieuwe Kuip zullen weer in wat gemakkelijker vaarwater komen.”

.

Feyenoord mag zich naar verwachting op 7 mei kampioen noemen, als de club uit tegen Excelsior speelt. Anders valt de beslissing op 14 mei, bij de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

.

Bron: nu.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login