Nieuws

Leden van Het Legioen maken kans op lunch met selectie

on

Leden van Het Legioen maken kans om op woensdag 29 april aan te schuiven bij een gezonde sportlunch met de gehele selectie en technische staf van Feyenoord in De Kuip. Het Legioen nodigt in totaal tachtig leden uit om persoonlijk kennis te komen maken met de spelers en staf.

Het programma

Op woensdag 29 april worden de leden van Het Legioen ontvangen met een kopje koffie of thee in de Kuip Eten en Drinken, waarna de ochtendtraining van het eerste elftal op Varkenoord zal worden bezocht. Na afloop van de training staat er een speciale rondleiding op het programma, waarmee je op de meest exclusieve plekken van het stadion komt. Hierna is het hoog tijd voor de lunch. In een speciale zaal in het Maasgebouw zullen de leden van Het Legioen, de selectie en de technische staf gezamenlijk genieten van een gezonde sportlunch.    

De voorwaarden

Ben jij lid van Het Legioen? Dan hoef je alleen uiterlijk uiterlijk 21 april dit formulier in te vullen. Let op: je moet je samen met een ander Legioen-lid aanmelden. De prijs is niet overdraagbaar, dus je moet in de mogelijkheid zijn om je agenda vrij te maken op woensdag 29 april. Omdat alleen leden van Het Legioen kunnen deelnemen, dien je jouw relatienummer in te vullen op het formulier. Dit nummer is onder meer te vinden in de persoonlijke mailing die alle Legioen-leden woensdag hebben ontvangen.

Nog geen lid van Het Legioen? Meld je dan nu aan opwww.feyenoord.nl/hetlegioenen ervaar alle voordelen van Het Legioen.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login