Nieuws

Leden Feyenoord Business Club reizen niet mee naar Rome

on

Volgens 1908.nl zijn de tweehonderd leden van de Feyenoord Business Club niet aanwezig bij de eerste wedstrijd in de Europa League tussen Lazio Roma en Feyenoord.

De supporters die woensdag zouden afreizen naar Rome zijn vandaag (maandag) geïnformeerd door Feyenoord dat hun trip naar Rome niet door kan gaan.

Feyenoord voert twee redenen op voor het annuleren van de reis van de businessclub. Het bleek onmogelijk om een gegarandeerde slottijd te krijgen voor de chartervlucht van Rotterdam naar Rome. Dat komt door de geldende restricties vanuit de overheid. Ook kreeg de club de afgelopen dagen wisselende berichten vanuit de Italiaanse autoriteiten over de hoeveeldheid toegestane mensen die het stadion in zouden mogen.

Eerder liet Rijnmond.nl nog weten dat één van de redenen waarom Feyenoord wel koos om leden van de Business Club mee te nemen is de contractuele verplichting die het met sommige zakelijke relaties heeft. Deze zakelijke partners hebben recht op afname van kaarten en als de club daar niet aan voldoet zou dat Feyenoord geld kunnen kosten.

Wat het annuleren van deze trio nu voor extra kosten met zich mee zou brengen is nog niet bekend.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply