Nieuws

Lazio neemt afscheid van centrale verdediger, deur voor De Vrij wagenwijd open

on

SS Lazio neemt per direct afscheid van Giuseppe Biava. De centrale verdediger krijgt geen nieuw contract aangeboden van de club en mag transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Op de clubsite van Lazio neemt de 37-jarige Biava afscheid van de Romeinse subtopper. “Na vierenhalf jaar verlaat ik Lazio. Ik wil iedereen bedanken, van de mensen die in het magazijn werken tot de president, van de technici tot de leidinggevenden. Een speciale dank gaat uit naar mijn ploeggenoten, met wie ik de belangrijkste jaren van mijn carrière heb ervaren. Ook wil de fans extra bedanken, ik heb met hen unieke en onbetaalbare emoties gedeeld en dat zal ik nooit vergeten. Lazio, bedankt!”

Het vertrek van Biava betekent goed nieuws voor De Vrij. De routinier speelde het afgelopen seizoen namelijk op de favoriete positie van de Feyenoord-verdediger, rechts centraal in de defensie. Lazio is inmiddels al ruim een week in gesprek met Feyenoord over de komst van de Oranje-international en de verwachting is dat alles op korte termijn afgerond kan worden.

Bron: Soccernews.nl

20140526-144705-53225793.jpg

You must be logged in to post a comment Login