Nieuws

Lazio is niet in staat transferbedrag in één keer te betalen

on

Stefan de Vrij wil het liefst voor de start van het WK, op 12 juni, speler van Lazio zijn. De mandekker van Feyenoord bereikte eerder al in hoofdlijnen een akkoord met de Italiaanse club, maar mogelijk gooien de betalingsregeling en bankgaranties roet in het eten. Lazio is namelijk niet in staat om het complete transferbedrag in één keer over te maken naar Rotterdam.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord hoe dan ook een bankgarantie wil zien van Lazio, om zo de ‘Graziano Pellè-kwestie’ te voorkomen. Destijds ging Pellè van AZ naar Parma, maar de Alkmaarse club moest alles op alles zetten om het geld te krijgen. Lazio is bereid om meer dan vijf miljoen euro te betalen voor de 22-jarige verdediger van de Rotterdammers.

Mocht de deal tussen Feyenoord en Lazio rond komen, dan denkt Nigel de Jong dat de Italiaanse club een goede keuze voor De Vrij zou zijn. “In Italië kun je jezelf ontwikkelen tot een echte verdediger. Daar is het vooral zaak om de spitsen uit te schakelen en doen ze niet zo moeilijk over meedoen op het middenveld”, aldus De Jong, die zelf twee seizoenen in Italië speelde.

Bron: Soccernews.nl

20140524-105640-39400439.jpg

You must be logged in to post a comment Login