Nieuws

Larsson wordt een van de duurste Feyenoorders ooit

on

Sam Larsson wordt een van de duurste Feyenoorders ooit. De Zweedse buitenspeler van sc Heerenveen maakt na het weekend officieel de overstap naar Rotterdam-Zuid. Met de transfer zijn enkele miljoenen gemoeid.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De ochtendkrant weet dat het bedrag richting de zeven miljoen euro gaat. Feyenoord betaalde één keer eerder zeven miljoen euro voor een speler. In 2003 namen de Rotterdammers Danko Lazovic voor dat bedrag over van Partizan Belgrado. Deze zomer kwam technisch directeur Martin van Geel aardig in de buurt: hij haalde Ridgeciano Haps voor zes miljoen euro op bij AZ. Van Geel gaat de transfersom voor Larsson niet in een keer overmaken naar Friesland. Het AD meldt dat het een ‘hele puzzel met bonussen en termijnbedragen’ is.

Larsson hoeft niet direct te rekenen op een basisplaats bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst houdt vast aan zijn huidige buitenspelers Steven Berghuis en Jean-Paul Boëtius. Het is wel de bedoeling dat Larsson op termijn basisspeler gaat worden.

Bron: voetbalprimeur.nl

Foto: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login