Nieuws

Larsson viert comeback in zelfde team als zoon Jordan

on

Na bijna vier jaar heeft Henrik Larsson zich weer laten zien op het veld. Dankzij zoonlief Jordan kon de ex-Feyenoorder woensdag als winnaar de kleedkamer opzoeken.

Door een tekort aan inzetbare spitsen kwam Larsson in beeld als redder in nood voor Högaborgs BK. De oud-international, die inmiddels als assistent werkt bij zijn eerste club, was bereid de Zweedse vierdeklasser te helpen.

Hoewel de 41-jarige Larsson naar eigen zeggen niet helemaal fit was, kwam hij tien minuten voor het einde in het veld tegen Tenhults IF. Voor het resultaat maakte het geen verschil, zijn comeback bleef zonder treffers.

Maar voor Larsson was het sowieso een zeer bijzondere avond. De voormalige Feyenoorder had het genoegen in een team te spelen met zijn vijftienjarige zoon, die in de 75ste minuut de punten met de 4-2 had veiliggesteld.

Larsson loste met zijn rentree ook min of meer een oude belofte in die hij door blessureleed niet kon inlossen toen hij in 2009 zijn carrière beëindigde. De voormalige spits van Manchester United had namelijk beloofd zijn loopbaan af te sluiten bij zijn eerste club. Sinds drie maanden is hij wel als assistent al terug bij Högaborgs BK.

Bron: Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login