Nieuws

Larsson kijkt met gemixte gevoelens terug op debuut

on

Sam Larsson kijkt met gemixte gevoelens terug op zijn debuut voor Feyenoord. De Zweedse buitenspeler stelde in de blessuretijd de zege veilig, maar had daarvoor meer indruk willen maken. Tegen Heracles Almelo werd het 2-4.

“Ik had niet de impact die ik graag had willen hebben, maar we winnen met 2-4 en hebben drie punten gepakt”, zegt Larsson in gesprek met de NOS. “Ik heb ook gescoord. Een mooie pass van Jens (Toornstra, red.). Ik liet in de wedstrijd niet zien wat ik graag wilde, maar ik ben blij met mijn goal. Een doelpunt uit een wedstrijd is goed, denk ik.”

Larsson wil het niet meer hebben over zijn tijd bij sc Heerenveen. De laatste paar maanden in dienst van de Friezen waren niet om over naar huis te schrijven. “Het was lastig, maar ik probeer er niet op terug te kijken. Ik ben nu hier en kies er voor om vooruit te kijken.”

De aanvaller geeft toe dat hij nog een lange weg te gaan heeft voor hij honderd procent wedstrijdfit is. Dat komt omdat hij bij Heerenveen geen deel meer uitmaakte van de eerste selectie en niet meer speelde voor de ploeg van Jurgen Streppel. “Ik was fysiek niet in orde, omdat ik er een tijdje uit was. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben op weg. Het team helpt me erbij.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login