Nieuws

Larsson: “Jørgensen is echt niet alleen mens, maar ook beest”

on

Sam Larsson was opgelucht toen zijn transfer naar Feyenoord eindelijk rond kwam. De Zweed wilde in januari al weg bij sc Heerenveen en belandde in de zomer in een transferoorlog.

Larsson kreeg in Friesland het stempel enfant terrible dat slecht in de groep lag en een geldwolf was. “Dat ik pas 24 ben, maakt niet uit, deze kant hoort blijkbaar ook bij het voetbal. Dat kun je dan maar beter ervaren hebben”, zegt hij tegen Voetbal International. “Ik denk dat het moeilijker was voor mijn familie, dat deel maakte het voor mij ook moeilijk. Het is altijd goed een echt heftige transferperiode mee te maken. Dan weet je dat het leven groter is dan voetbal.”

“Het is wel verbijsterend wat er ineens over je wordt geschreven en gezegd”, vervolgt de linksbuiten. “Er kwam zo veel onzin in de media en de clubleiding van Heerenveen ging daar echt niet altijd even netjes en goed mee om. Het begon allemaal op het moment dat ze meer geld voor me wilden. Volgens mij zaten we gewoon op één lijn: ik wilde weg en zij wilden verkopen. Dus het was voor mij raar dat het zo werd uitgespeeld, dat was in elk geval niet mijn intentie.”

De Friezen vroegen lange tijd zeven miljoen euro, maar die vraagprijs werd uiteindelijk gehalveerd. Daardoor stond Feyenoord weer op de stoep. “Zó fijn dat ik eindelijk hier toch terechtkwam.” In Rotterdam heeft

Larsson heeft zich goed aangepast. “Natuurlijk kom je met betere spelers te trainen. Iemand als Nicolai Jørgensen is echt niet alleen mens, maar ook beest. Zo fanatiek, zo sterk. Karim El Ahmadi is indrukwekkend, ach, we hebben enorm veel kwaliteiten.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login