Nieuws

LARSSON BIJ SELECTIE VOOR HERACLES-UIT

on

Sam Larsson maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Dit vertelde trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie waarin hij vooruitblikte op het duel dat zaterdag (morgen) om 18:30 uur wordt gespeeld.

Larsson speelde vorige week al een uur mee bij Feyenoord 2 in de wedstrijd tegen NAC Breda 2. ‘Sam heeft de afgelopen weken goed kunnen trainen en zal morgen meereizen naar Almelo,’ aldus Van Bronckhorst. ‘Hij heeft in de voorbereiding weinig getraind in teamverband. Dat zag je wel aan hem, maar hij pakt het snel op. De afgelopen weken heeft hij daar aan kunnen werken.’

Van Bronckhorst had pas donderdag (gisteren) zijn volledige selectie tot zijn beschikking, omdat diverse spelers in actie kwamen met hun land. De internationals keerden zonder kleerscheuren terug in Rotterdam. ‘Iedereen die weggeweest is, is fit. Renato Tapia had wel last van zijn schouder en is daardoor ook gewisseld bij Peru, maar hij is fit genoeg,’ aldus Van Bronckhorst.

De al langer afwezige Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Kenneth Vermeer zijn er zaterdag niet bij. Over zijn andere spelers kan Van Bronckhorst zaterdag wel gewoon beschikken.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login