Nieuws

Lamprou wil graag langer bij Willem II blijven

on

Kostas Lamprou voelt er weinig voor om na dit seizoen terug te keren naar Feyenoord. De doelman speelt dit seizoen op huurbasis voor Willem II en hoopt langer in Tilburg te kunnen blijven.

Lamprou is bij Willem II zeker van een basisplaats en geniet van het vertrouwen dat hij krijgt. “Bij Feyenoord heb ik natuurlijk ook weleens kansen gehad, alleen bleef dat vaak beperkt tot een paar wedstrijden. Als je dan een foutje maakt, word je daar onzeker van. Mijn toekomst is de volgende wedstrijd. Heel ver vooruit kijken heeft geen zin. Ik zal begin volgend jaar wel een keer met Feyenoord om de tafel gaan om te horen welke plannen ze met me hebben.”

“Feyenoord is mijn club, dat zal nooit veranderen. Maar ik ben ook realistisch. Kenneth Vermeer doet het nu uitstekend en ligt voor vier seizoenen vast. Tenzij hij verkocht wordt, zal hij de komende periode dus wel eerste keus blijven in De Kuip. Dat maakt het voor mij wat minder aantrekkelijk. Want als reservekeeper terugkeren bij Feyenoord? Liever niet. Dan groei ik liever door met Willem II”, geeft de Griekse international eerlijk toe in gesprek met Voetbal International.

Bron: Soccernews.nl

IMG_4928.PNG

You must be logged in to post a comment Login