Nieuws

Lamprou: ‘Trots dat ik Feyenoord-shirt mocht dragen’

on

Voor de tweede keer dit seizoen stond Feyenoord-huurling Kostas Lamprou in het shirt van Willem II onder de lat tegen zijn eigenlijke werkgever; en voor de tweede keer stapte hij niet als verliezer van het veld. Eerder dit seizoen won Willem II in De Kuip en zondag werd het 2-2 in Tilburg. “Daar ben ik blij mee,” zegt Lamprou.

“Iedereen weet dat het een extra stimulans is om je best te doen als je tegen je oude club speelt,” vervolgt de Griekse doelman tegenover RTV Rijnmond. “Het was een goede wedstrijd. We hebben veel kansen gehad en hadden zelfs kunnen winnen, maar we kunnen ook leven met een gelijkspel. Je weet dat een club als Feyenoord met veel kwaliteiten uit het niets kan scoren.”

Het aflopende contract van Lamprou wordt niet verlengd in Rotterdam. De 23-jarige sluitpost hoopt dat hij bij de eredivisionist in Tilburg kan blijven. “We gaan volgende week om de tafel zitten. Ik hoop dat ik een contract kan tekenen. Terug naar Feyenoord was ook een mogelijkheid, maar het is voor mijn ontwikkeling beter om te spelen. Op de bank zitten heeft geen zin.”

Lamprou kijkt desondanks met een ‘goed gevoel’ terug op zijn periode in De Kuip. “Feyenoord is één van de grootste clubs in Nederland. Ik heb daar acht jaar gezeten en ben ontzettend trots dat ik het shirt van Feyenoord heb mogen dragen. Vandaag wil ik de supporters bedanken. Ze hebben mij een warm applaus gegeven. Dat zegt meer dan genoeg,” aldus de keeper.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login