Nieuws

Lamprou opent trapveld voor Martins Indi

on

Kostas Lamprou heeft namens Bruno Martins Indi het ‘Bruno Martins Indi trapveld’ geopend in de Rotterdamse wijk Zuidwijk. De doelman van Feyenoord verving Martins Indi, die verstek moest laten gaan in verband met ziekte. Samen met wethouder Alexandra van Huffelen werd in het bijzijn van vele kinderen de opening verricht.

De vrijwilligers van Speeltuin Jeugdveld in Zuidwijk dragen Feyenoord al jaren een warm hart toe en zijn vooral fan van Bruno Martins Indi. De centrale verdediger van de Rotterdammers was vroeger kind aan huis bij de speeltuin. Om die reden was de wens groot om een veld te realiseren dat zijn naam draagt. Het is de bedoeling dat Martins Indi het veldje op een later tijdstip zelf bezoekt.

‘Hij is een erg goede voetballer en komt bovendien hier vandaan. Dat is een geniale combinatie. Wat mij betreft verdient hij dit,’ zegt wethouder Van Huffelen. Lamprou vond het geen probleem om zijn zieke ploeggenoot te vervangen: ‘Ik denk dat het voor de kinderen sowieso leuk is en het niet uitmaakt wie er langskomt. Toevallig ben ik het deze keer. Daar ben ik hartstikke blij mee.’

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login