Nieuws

Lamprou: “Bij een reservekeeper mag nooit teleurstelling overheersen”

on

Kostas Lamprou is niet van plan om zijn hoofd te laten hangen. De doelman van Feyenoord moet het momenteel doen met een reserveplek, maar is niet van plan om de teleurstelling te laten overheersen. Dat liet hij weten aan het Algemeen Dagblad.

“Ik heb door de blessure van Erwin Mulder twaalf competitiewedstrijden en twee bekerduels gespeeld”, begon Lamprou zijn verhaal. Mulder kampte destijds met een blessure aan zijn voet. “Voor dat aantal wedstrijden had ik voor het seizoen natuurlijk meteen getekend. Toen Erwin weer fit was, moest ik een stap terugdoen. Ja, natuurlijk is dat lastig. Maar bij een reservekeeper mag nooit de teleurstelling overheersen.”

Dat media vaak hun mening uitten over de lengte van Lamprou, vindt de doelverdediger niet fijn. “Ik vind wel dat de media te lang zijn blijven hangen bij mijn lengte. Ik geef toe, soms deed het pijn om te horen. Het is allemaal keihard, maar als je als speler hogerop wil moet je daar tegen kunnen. Dat is nou eenmaal zo, het is niet meer te veranderen.”

“Natuurlijk zijn er ook momenten waar ik zelf erg ontevreden over ben”, vervolgde Lamprou teleurgesteld. “De derde tegentreffer tegen FC Twente bijvoorbeeld. De vrije trap van Dusan Tadic ging tussen mijn benen door. Daar heb ik toch een paar dagen de pest van in mijn lijf gehad. Maar ik voelde heel erg de steun van het Legioen. Als reservekeeper ben je daar toch wel nieuwsgierig naar”, zo besloot de Griek.

Bron: Algemeen Dagblad

You must be logged in to post a comment Login