Nieuws

Ladan leidt Feyenoord O21 langs FC Groningen

on

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdag een verdiende overwinning geboekt op FC Groningen Onder 21. Het duel eindigde in 1-0 door een benutte strafschop van Delano Ladan.

Op een guur Varkenoord waren beide teams aan elkaar gewaagd. In grote delen van de wedstrijd ging het gelijk op, al ging de meeste dreiging uit van Feyenoord. Ondanks meerdere goede mogelijkheden was het uiteindelijk alleen Ladan die tien minuten voor rust dol trof. Hij stuurde de keeper van de noorderlingen vanaf elf meter de verkeerde kant op, nadat de bal wegens hands op de stip was gegaan.

Veel spektakel bleef verder uit op Varkenoord, al was de invalbeurt van Jaden Slory nog wel het vermelden waard. De behendige buitenspeler uit Feyenoord Onder 18, dat vrijdagavond al met 3-1 won van sc Heerenveen, maakte daarmee zijn eerste minuten in het hoogste jeugdteam van Feyenoord.

Feyenoord O21 – FC Groningen O21 1-0 (1-0)
Scoreverloop
36’ 1-0 Ladan

Opstelling Feyenoord O21:
Jansen; Hall, Valk (46’ Benita), Skogen, Van der Zeeuw (78’ Owusu); Gündüz, Karim (85’ Belarbi), Milambo (78’ Slory); Zahui (46’ Zitman), Naujoks en Ladan.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply