Nieuws

Laatste training voor klassieker in De Kuip

on

Feyenoord werkt aanstaande zaterdag 20 september de laatste training af in de aanloop naar de Klassieker van zondag. Deze training vindt plaats in De Kuip en begint om 10.30 uur. De oefensessie is vrij toegankelijk voor supporters, die de ploeg van trainer Fred Rutten zodoende een extra stimulans kunnen geven voor de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Stadion
Het stadion is vanaf 9.30 uur geopend voor publiek, dat gebruik kan maken van de tribunes aan de gele sector (Gerard Meijer Tribune). Een aantal poorten van de toegangen 19-24 zal worden geopend voor publiek.

Fanshop
De Feyenoord Fanshops zijn aanstaande zaterdag geopend. Zowel de clubwinkel bij het Topsportcentrum tegenover De Kuip als de (nieuwe) clubwinkel in het Marathongebouw opent vanaf 9.00 uur haar deuren.

Catering
Op de gele sector is zaterdag een cateringpunt geopend. Hier kunnen supporters terecht voor wat te drinken en kleine versnaperingen.

Vuurwerk
Het meenemen en afsteken van vuurwerk en fakkels is niet toegestaan. Bij de toegangspoorten van het stadion wordt gefouilleerd.

Parkeren
Bezoekers van de eerste training kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaatsen P2, P3/4 en P6 P&R Noorderhelling. Deze parkeergelegenheden zijn gratis. Bij de Veranda tegenover De Kuip geldt betaald parkeren.

Kaartverkoop
Voor de thuiswedstrijd tegen Ajax zijn nog kaarten verkrijgbaar. Wil jij de eerste Klassieker van dit seizoen niet missen? Bestel direct je kaart via www.feyenoord.nl/tickets. Feyenoord – Ajax begint komende zondag om 14.30 uur.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7856.PNG

You must be logged in to post a comment Login