Nieuws

LAATSTE TRAINING VOOR KLASSIEKER BESLOTEN

on

Na terugkeer van het trainingskamp in Marbella bereidt Feyenoord zich deze week in Rotterdam verder voor op de Klassieker van aanstaande zondag. Op weg naar de uitwedstrijd tegen Ajax, waarmee de tweede seizoenshelft voor Feyenoord van start gaat, staan er voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst vier trainingen op het programma.

De eerstvolgende training van Feyenoord op de vertrouwde grond van Varkenoord is dinsdag om 14:00 uur. Aansluitend is de selectie aanwezig op de traditionele Nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. De dinsdagtraining is vrij toegankelijk voor supporters, wat ook geldt voor de training van woensdag. Die dag traint het team vanaf 10:30 uur.

Donderdag is een rustdag, waarna staf en selectie vrijdag en zaterdag in alle rust tactisch kunnen trainen en zo de laatste puntjes op de i kunnen zetten ter voorbereiding op de Klassieker. De laatste twee trainingen zijn evenals voor alle andere wedstrijden besloten en daardoor niet toegankelijk voor pers en publiek. Ajax – Feyenoord wordt zondag om 14:30 uur gespeeld in de Amsterdam Arena.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login