Nieuws

Laatste training Feyenoord in Rome is zonder publiek

on

De laatste training van Feyenoord voor het duel met AS Roma zal zonder publiek plaatsvinden. De Rotterdammers trainen woensdagavond in het stadion van de AS Roma, maar de politie in de Italiaanse hoofdstad zag het niet zitten om alle meegereisde Feyenoord-supporters voor de training het stadion in te laten.

Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad meldt dinsdag dat de Italiaanse politie daarom heeft besloten dat Feyenoord zich de avond voor het duel achter gesloten deuren voorbereidt. Donderdagavond opent Feyenoord de knock-outfase van de Europa League tegen de Serie A-club. In het Stadio Olimpico in Rome wordt om 19.00 uur afgetrapt. Op hetzelfde moment begint PSV tegen Zenit St. Petersburg, terwijl Ajax vanaf 21.05 uur Legia Warschau ontvangt in Amsterdam.

Feyenoord krijgt in Italie steun van liefst vijfduizend uitsupporters. 4700 van hen nemen plaats in het uitvak, terwijl er nog eens enkele honderden worden verwacht tussen het Romeinse publiek. In Rome staat Kevin Strootman onder contract, maar de Nederlands international raakte onlangs opnieuw geblesseerd, nadat hij eerder al het WK in Brazilie aan zich voorbij moest laten gaan door ernstig letsel. Urby Emanuelson stond eveneens onder contract bij AS Roma, maar de oud-Ajacied verliet de club al na een halfjaar via de achterdeur.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login