Nieuws

Laatste thuiswedstrijd van dit seizoen uitverkocht

on

De laatste thuiswedstrijd van Feyenoord van dit seizoen is uitverkocht. Voor het duel met ADO Den Haag op zondag 12 mei (14:30 uur) komen mogelijk alleen nog kaarten beschikbaar via Feyenoord Ticket Exchange.

Feyenoord – ADO Den Haag wordt vooral bijzonder voor Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie. De hoofdtrainer neemt na vier seizoenen en vijf prijzen afscheid in De Kuip, terwijl het voor Van Persie zijn laatste wedstrijd wordt als betaald voetballer. Hij stopt na dit seizoen.

Feyenoord Ticket Exchange
Wie er op 12 mei alsnog bij wil zijn, kan kijken op Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn Feyenoord – ADO Den Haag te bezoeken, kunnen hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan.

Wedstrijdpakket
Je bezoek aan De Kuip maak je compleet met een Feyenoord Wedstrijdpakket! Dit pakket bestaat behalve uit een wedstrijdkaart ook uit een rondleiding met een bezoek aan onder meer het Feyenoord Museum. Meer weten of direct bestellen? Klik dan hier.

Overige thuiswedstrijden
Nu de thuisduels met AZ en ADO Den Haag uitverkocht zijn, kunnen supporters alleen nog via de reguliere weg kaarten kopen voor de wedstrijden tegen sc Heerenveen en Heracles Almelo. Dat kan hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login