Nieuws

Laatste kans verlengen seizoenkaart

on

De nieuwe trainer Fred Rutten wacht volgend seizoen een prachtige uitdaging. Niet alleen zal Feyenoord onder zijn leiding proberen om in de competitie een volgende stap te zetten, maar ook krijgt de ploeg aan het begin van het seizoen een kans in de voorronde van de Champions League. Kortom: alle reden om nu al uit te kijken naar het nieuwe voetbaljaar! Kan Feyenoord volgend seizoen ook op jouw steun rekenen? Bestel dan nu je seizoenkaart 2014-2015 en verzeker jezelf van je plek in De Kuip!
Je seizoenkaart nog verlengen (of een nieuwe seizoenkaart aanvragen) zonder dat er een prijsstijging wordt doorberekend* kan nog tot aanstaande zondag! Vanaf volgende week worden alle seizoenkaartprijzen verhoogd en is verlengen niet meer mogelijk. Uiteraard kun je dan wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, echter wel zonder prijsvoordeel. Met de seizoenkaart heb je niet alleen toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie, maar ook tot de eerste Europese thuiswedstrijd, de eerste bekerwedstrijd in De Kuip (tot 1/8ste finale) en de openingswedstrijd van het seizoen.

Simpel verlengen en verplaatsen
Jouw seizoenkaart verleng je (of vraag je aan) via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel hiervoor met 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Feyenoord stuurt het verlengingsformulier zo snel mogelijk naar je op.

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

* In het seizoen 2013-2014 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 2,5% geïndexeerd. Dit geïndexeerde tarief is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2014-2015. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering dus wel te maken met een prijsstijging.

Bron: Feyenoord.nl

20140510-171936.jpg

You must be logged in to post a comment Login