Nieuws

Laatste kaarten Feyenoord – PSV via Ticket Exchange

on

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen PSV van zondag 25 februari zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. De laatste reguliere kaarten voor het competitieduel (aanvang 14:30 uur) werden donderdagochtend verkocht.

Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Voor de thuiswedstrijd tegen PSV zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Feyenoord – Willem II

Feyenoord strijdt volgende week woensdag alweer voor een plek in de finale van de TOTO KNVB Beker. De eindfase van het bekertoernooi moet worden bereikt ten koste van Willem II (aanvang 20:45 uur). Iedere supporter kan twee kaarten kopen voor het duel met de Tilburgers. Bestel je kaarten snel via www.feyenoord.nl/ticketshop, waar ook meer te vinden is over de nog beschikbare vakken voor Feyenoord – Willem II.

Volg Feyenoord – PSV

Ben je komende zondag niet in De Kuip, maar wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebooken Instagram (hashtag #feypsv) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login