Nieuws

Laatste dag voorrangsperiode voor Kameraadjes Voetbalfeest

on

Heb jij je kaartje(s) voor het Kameraadjes Voetbalfeest nog niet gekocht, maar ben je wel lid van de Feyenoord Juniorclub? Grijp dan uiterlijk vandaag (vrijdag) je kans en verzilver je entreebewijs voor het evenement, dat op zondag 25 maart in De Kuip plaatsvindt, nog in de voorrangsperiode! Op zaterdag 17 februari start de vrije verkoop en kunnen ook niet-leden kaarten kopen.

Kameraadjes krijgen een gratis toegangskaart. Zij kunnen die hier verzilveren. Ouders, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Voetbalfeest. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje.

Elk Kameraadje kan (maximaal) vier kaarten bijkopen. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want er zijn al meer dan 10.000 kaarten verkocht. Ben je na 15 januari lid geworden van onze Juniorclub? Dan kun je hier je kaart(en) verzilveren voor het Voetbalfeest.

Vrije verkoop

De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met vandaag (vrijdag). Vanaf zaterdag 17 februari start hier de verkoop voor niet-leden. Zij kunnen dan vijf entreebewijzen per persoon aanschaffen. Ook zij betalen slechts € 10,- per kaartje.

Programma

De poorten van het stadion gaan op zondag 25 maart om 11:00 uur open en vanaf dat moment is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Stel je vragen aan de spelers tijdens de kidspersconferentie, zet jouw baby op de foto met je favoriete Feyenoorder en geniet in het stadion van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van onder anderen Broederliefde en Ronnie Flex.

Alle info

Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest 2018 lees je op https://www.feyenoord.nl/kameraadjes/voetbalfeest. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste updates over het feest in De Kuip. Heb je nog vragen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login