Nieuws

Laatste dag verkoop passe-partouts Europa League

on

Supporters kunnen tot en met vanavond (donderdag) 23:59 uur een passe-partout bestellen die toegang geeft tot de drie Europese thuiswedstrijden tegen FC Porto, BSC Young Boys en Rangers FC. Vanaf aanstaande zaterdag 28 september begint de losse kaartverkoop voor de ontmoeting met FC Porto, het eerste Europese groepsduel in De Kuip.

Losse verkoop FC Porto-thuis
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf zaterdag 28 september 9:00 uur maximaal vier kaarten per seizoenkaart kopen voor de wedstrijd tegen FC Porto. Zij hebben voorrang tot maandag 30 september 12:59 uur. De kaartverkoop voor het duel, dat op donderdag 3 oktober in De Kuip op het programma staat, is op basis van beschikbaarheid. Er werden al ruim 31.500 passe-partouts verkocht.

Het Legioen en Kameraadjes
Na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders hebben leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes tussen maandag 13:00 uur en dinsdag 1 oktober 08:59 uur voorrang op de kaartverkoop. Per lidmaatschap kunnen zij vier kaarten bestellen. Wil jij ook profiteren van voorrang op de kaartverkoop, maar ben je nog geen lid? Meld je vandaag (donderdag) nog aan en maak gebruik van dit voordeel!

Overige supporters
Overige supporters krijgen vanaf dinsdag 1 oktober 9:00 uur de mogelijkheid een of meerdere tickets (maximaal vier per supporter) te bemachtigen.

Kaarten voor reguliere vakken zijn verkrijgbaar vanaf € 33,50. Vak Z1 tot en met Z4 worden, net als in de derde en vierde Europese voorronde, ingericht als gezinsvakken. Tickets voor een van de gezinsvakken zijn er vanaf € 23,00.

Meer informatie
Een overzicht van de verkoopperiodes en meer informatie over de kaartverkoop voor de Europa League vind je op Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. Klik hier om direct naar de Online Ticketshop te gaan.

Bron: FEYENOORD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login