Nieuws

Laatste dag gegarandeerd plaatsbehoud | Seizoenkaart 2020-2021

on

Seizoenkaarthouders hebben nog tot en met vandaag om hun seizoenkaart te verlengen met gegarandeerd plaatsbehoud. Na maandag 22 juni 23:59 uur vervalt deze reservering op je eigen plaats in De Kuip, dus heb jij nog niet verlengd? Doe dit dan snel!

De teller loopt gestaag op en gaat inmiddels richting de 25.000 verlengde seizoenkaarthouders.

Het is sinds woensdag 27 mei voor seizoenkaarthouders mogelijk te verlengen en zo hun plek in het stadion veilig te stellen voor het moment dat zij weer welkom zijn in De Kuip. Van de bijna 25.000 verlengde seizoenkaarten hebben ruim 6.000 seizoenkaarthouders gekozen voor de ‘full support’ optie, waarmee ze afzien van tegemoetkoming en de club een extra steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijden.

Wil jij er straks ook als eerste bij zijn wanneer we weer met publiek mogen spelen? Verleng dan vandaag nog jouw seizoenkaart(en) in de online Ticketshop en steun jouw club!

Aanvullend een aantal algemene punten over het verlengen of aanvragen van een seizoenkaart:

  • Het is voor supporters mogelijk om gespreid te betalen d.m.v. automatisch incasso, in twee of vier termijnen. Incassomomenten zijn 30 juni, 31 juli, 31 augustus en 30 september.
  • Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel een-op-een verlengen, verplaatsen en ook bijkopen tijdens een voorrangsperiode die loopt t/m maandag 22 juni. Alle informatie over de verschillende fases vind je hier.
  • Klik hier voor alle overige informatie over een seizoenkaart 2020-2021.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login