Feyenoordinbeeld

Kuyt ziet mogelijkheden voor Feyenoord

on

Feyenoord telt de dagen af naar het Europa League-duel van donderdag met Manchester United. De Rotterdammers kunnen hun borst natmaken, want in tegenstelling tot andere verhalen kunnen de Engelsen zomaar op oorlogssterkte naar De Kuip komen..

“Ik heb het er afgelopen week met Wesley (Sneijder, die succesvol samenwerkte met José Mourinho, red.) in Noordwijk over gehad”, begint Dirk Kuyt zijn relaas in De Telegraaf. “Toen ik zei dat ik dacht dat zij met een veredelde tweede keus zouden komen, zei hij iets dat me aangreep.”

.

Kuyt gaat verder: “Dat is dat Mourinho die prijs nog nooit heeft gewonnen en Mourinho kennende is dat dan gelijk een prijs die hij wil winnen. In dat geval zullen ze waarschijnlijk redelijk sterk hier naartoe komen.”

.

Kuyt ziet mogelijkheden voor Feyenoord. Topclubs uit Europa zien uitwedstrijden niet per se als een must-win. “Met Rafael Benitez was met Champions Leaguevoetbal bij Liverpool de rekensom altijd zo dat we thuis moesten winnen en uit gelijk moesten spelen om sowieso door te zijn. Dat is een Europese gedachte. Laten we hopen dat ze zo denken en eens kijken hoe ver we kunnen komen tegen een topteam als United.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login