Nieuws

Kuyt wil carrière bij Feyenoord afsluiten, Van Geel twijfelt

on

Dirk Kuyt wil zijn carrière maar wat graag afsluiten bij Feyenoord, zo is inmiddels wel duidelijk. De 34-jarige aanvaller kan komende zomer transfervrij naar De Kuip en heeft zijn hand inmiddels uitgestoken, maar de Rotterdammers laten hem vooralsnog in de kou staan.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord maar niet toehapt. Technisch directeur Martin van Geel wil zelfs helemaal niets over de situatie kwijt. “Ik zeg hier helemaal niets over, tegen geen enkel medium”, aldus Van Geel, die ook niet reageert op de vraag of er überhaupt interesse is.

“Nogmaals, ik zeg helemaal niets. Je hoeft mij daar niet meer over te bellen.” Onduidelijk is waar de twijfels over het terughalen van Kuyt vandaan komen. De Katwijker bewijst in Turkije wekelijks topfit te zijn en Feyenoord lijkt een ervaren aanvaller wel te kunnen gebruiken. Fred Rutten is dan ook positief.

“Als je het mij persoonlijk vraagt, dan kan ik dat alleen maar toejuichen”, zegt Rutten. “Als het ter sprake komt.” Het ‘logische akkoord’ blijft vooralsnog echter uit, ondanks het feit dat Kuyt geen topsalaris hoeft te verdienen. En zolang Rutten zijn contract nog niet heeft verlengd, kan hij ook niet echt meepraten over het team van volgend seizoen.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login