Nieuws

Kuyt: ‘We moeten nu proberen de derde plek te pakken’

on

Voor de winterstop draaide Feyenoord nog met de besten mee in de Nederlandse Eredivisie, maar na de onderbreking is het kommer en kwel in de Rotterdamse Kuip. Aanvankelijk hoopte men nog op het kampioenschap, maar die droom is wel voorgoed voorbij. Dat weet ook aanvaller Dirk Kuyt, die stelt dat zijn ploeg nu dan maar voor de derde plaats moet gaan, ondanks het feit dat ze daar niet heel blij van worden in de havenstad.
Mr. Duracell vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad: “We hebben in de Arena toch maar anderhalve kans weggegeven? We spelen nu heel compact, geven heel erg weinig ruimte weg. Feyenoord moet altijd voor de bovenste plekken spelen. Maar dat gaat dit seizoen even niet meer lukken. We moeten nu proberen de derde plek te pakken, ondanks het feit dat die positie niet bevredigend is.”
Verdediger Eric Botteghin geeft zijn aanvoerder bijval: “We moeten heel gedisciplineerd spelen, eigenlijk geen kansen weggeven en dan komen onze kansen vanzelf.” Het AD schreef eerder op woensdagmorgen dat de Braziliaanse centrumverdediger een soort hoop in bange dagen is voor Feyenoord. Hij verdedigt vrij rücksichtslos en dat zou de remedie zijn voor het doelende elftal van coach Giovanni van Bronckhorst.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login