Nieuws

Kuyt over nederlaag Onder 19, kritiek van Van Hanegem en over eigen ambities (VIDEO)

on

Dirk Kuyt wil graag een keer in gesprek met Willem van Hanegem over de kritiek die hij heeft geuit richting de trainer van Feyenoord O19. Dat zei Kuyt na de verloren miniklassieker in De Kuip.

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad een tijdje terug kritiek geuit op de werkwijze van Kuyt. Volgens van Hanegem zou hij te veel met andere dingen bezig zijn en te vaak trainingen van O19 missen. 

Kuyt weerlegt die kritiek nu voor het eerst: “Ik zou graag eens de discussie met Willem aangaan, maar ik heb hem nog nooit op de Academy gezien. Als hij dingen heeft waar ik van kan leren: heel graag.” 

Miniklassieker

Ondanks het verlies van Feyenoord O19 tegen Ajax O19 zaterdagmiddag in De Kuip is trainer Kuyt niet ontevreden: ”We zijn de wedstrijd goed begonnen. In het eerste uur hebben we nauwelijks kansen weggeven.”

Kuyt is vooral tevreden over het eerste uur. “We konden alleen de trekker niet overhalen, dat was het probleem van de dag.”

Op de vraag of we hem ooit zullen zien als hoofdtrainer bij Feyenoord, zegt Kuyt het volgende: “Ik wil dit jaar de benodigde papieren behalen, we zullen zien wat de toekomst brengt.”

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login