Nieuws

Kuyt opent nieuwe Fanshop in Spijkenisse

on

Feyenoord is een Fanshop rijker. Niemand minder dan oud-aanvoerder Dirk Kuyt opende donderdagmiddag de vijfde clubwinkel van Feyenoord, die gevestigd is aan de Uitweg 113, middenin het winkelhart van Spijkenisse.

Onder grote publieke belangstelling knipte Kuyt samen met onder meer commercieel directeur Mark Koevermans een Feyenoord-lint door, waarmee de Fanshop in Spijkenisse officieel geopend was. Daarna stroomde de ruim opgezette clubwinkel, zo’n 300 vierkante meter groot, snel vol met Feyenoord-supporters, die graag als eerste een kijkje wilden nemen in de splinternieuwe shop.

Champions League-lijn

Zij zagen dat in de Fanshop ook direct de Feyenoord Champions League-lijn verkrijgbaar is. In deze trainingslijn van adidas zal het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de laatste trainingen afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi. Deze trainingslijn is exclusief verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoordfanshop.nl.

Selfie met Kuyt

Uiteraard ging ook veel aandacht uit naar Kuyt, die alle tijd nam voor foto’s, handtekeningen en selfies. De officiële opening van de Fanshop wordt de rest van de middag aangekleed met diverse activiteiten voor jong en oud. Zo zullen er onder meer nog enkele spelers van Feyenoord 1 langskomen. Daarnaast kunnen bezoekers vanaf 18:00 uur in de winkel live kijken naar de loting voor de groepsfase van de Champions League. De Fanshop is op 24 augustus tot 21:00 uur open.

Vijf vestigingen

Met de nieuwe Fanshop in Spijkenisse komt het aantal clubwinkels van Feyenoord op vijf. In de zomer van 2016 werd de vestiging aan het Binnenwegplein in Rotterdam geopend, terwijl de club met de Fanshop op het Centraal Station over nog een winkel in het centrum van de stad beschikt. De overige twee Fanshops bevinden zich naast De Kuip.Voor het online bestellen van clubartikelen, waaronder de Champions League-lijn voor 2017-2018, kunnen supporters terecht op www.feyenoordfanshop.nl

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s : Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login