Feyenoordinbeeld

Kuyt nog drie doelpunten verwijderd van ‘Club van Honderd’

on

Aanvaller Dirk Kuyt raakt natuurlijk flink op leeftijd, maar hij is nog altijd zeer belangrijk voor zijn club Feyenoord. De zogenaamde Club van Honderd lonkt nu voor de Katwijker, die dus bijna honderd doelpunten heeft gemaakt voor de Rotterdammers. Nog drie goals en hij mag zijn naam op dat lijstje zetten.

.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Kuyt, die is hongerig. Hij vertelde anderhalf jaar geleden dat hij alleen naar de Kuip was teruggekeerd om prijzen te winnen. Dat deed hij vorig seizoen door de beker te veroveren. Maar hij zei dat het de opmaat naar nog iets veel mooiers moest zijn: de eerste landstitel sinds 1999. En wat betreft ligt hij op koers. Maar er is voor Kuyt op nog veel meer manieren een plek in de historie van de club te verdienen. De Katwijker heeft nog maar twee doelpunten nodig om op 150 treffers in de Eredivisie te komen. En omdat hij 97 van zijn 148 doelpunten maakte voor Feyenoord, gloort ook de Club van Honderd. Nog drie goals en Kuyt is daar lid van.”
.

Kuyt zelf richt zich echter op iets anders. “Natuurlijk zou het ultieme het winnen van de Eredivisie zijn. Vijf punten voorsprong zegt niks in een competitie. Daarom kijken we alleen naar onszelf. De Coolsingel? Ik droom niet, maar ik ben anderhalf jaar geleden hier gekomen om een ambitie waar te maken. Dat is waar we mee bezig zijn.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login