Nieuws

Kuyt na tweede helikoptervlucht: ‘Dit went nooit’

on

Dirk Kuyt stapte zondag tijdens de Open Dag van Feyenoord voor de tweede keer in zijn carrière uit de helikopter. De aanvaller keerde na ruim negen jaar terug in Rotterdam en kon rekenen op een gigantisch onthaal van Het Legioen. “Het blijft voor mij heel bijzonder om op zo’n manier terug te komen in De Kuip.”

Zoals gezegd was het de tweede keer dat Kuyt per helikopter het stadion binnenvloog. Eerder kwam hij in 2003 naar Feyenoord. “De eerste keer dat ik uit de helikopter stapte kreeg ik kippenvel, maar nu leek het nog erger. Er kwamen veel herinneringen naar boven. Sommige dingen wennen nooit,” concludeert de oud-international tegenover RTV Rijnmond. “Het heeft mij veel gedaan en het is fantastisch om zulke mooie momenten mee te mogen maken.”
“Vanaf het eerste moment heb ik over aandacht niet te klagen. De waardering die ik krijg van het publiek is ongelooflijk en ik ga er alles aan doen om dat terug te betalen. Toen ik hier naartoe reed was het een beetje regenachtig, maar dan is het ongelooflijk dat er toch weer zoveel fans naar het stadion komen. De supporters komen altijd. Als je op dat veld staat schieten er heel veel dingen door je hoofd. Ik heb hier veel meegemaakt en ik hoop dat ik hier in de toekomst nog veel mooie dingen mee zal maken,” vervolgt de geboren Katwijker.
Met de terugkeer van Kuyt is ook de hoop op een kampioenschap weer gegroeid. Supporters van Feyenoord wachten al sinds 1999 op de landstitel. “Hoop is altijd goed. Wat ik waardeer is dat de supporters altijd achter het team staan. Uiteindelijk zal dat uitbetaald worden.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login