Nieuws

Kuyt: ‘Laat mij gewoon lekker m’n ding doen in het veld’

on

Dirk Kuyt is de vragen over zijn reserverol van afgelopen week wel beu. De aanvoerder van Feyenoord werd gepasseerd voor het duel met Groningen en zei na afloop dat hij vond ‘een streepje’ voor te hebben..

“Ik heb het hele seizoen al verteld dat de trainer de keuzes maakt”, zegt Kuyt tegen FOX Sports na de 0-1 overwinning bij ADO Den Haag. “Maar als mij gevraagd wordt wat ik ervan vind en hoe ik me voel, dan geef ik daar gewoon eerlijk antwoord op. Daar heb ik een dikke vette streep onder gezet. Laat mij gewoon lekker m’n ding doen in het veld. Dat was vandaag nog best lastig, maar we hebben de drie punten. Op naar volgende week.”

.

FOX-verslaggever Hans Kraay jr. vraagt Kuyt de opstelling voor komende week alvast te maken, omdat trainer Giovanni van Bronckhorst ‘begint te denken dat hij de trainer is’. “Dat is hij toch ook? We zullen het zien”, reageert Kuyt. “Ik denk dat Feyenoord keuzes heeft om mensen op te stellen en dat het dit seizoen heeft laten zien niet afhankelijk te zijn van individuen. Dat is een grote kracht en de kracht van dit Feyenoord.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login