Nieuws

Kuyt komend seizoen niet in technische staf na vertrek Bakkati

on

Volgens het Algemeen Dagblad zal Dirk Kuyt komend seizoen niet toetreden tot de technische staf van de Rotterdammers. Volgens Frank Arnesen én zaakwaarnemer Rob Jansen zal Dirk Kuyt komend seizoen Saïd Bakkati in ieder geval niet opvolgen.

De Katwijker wil nog steeds vasthouden aan het plan om de komende maanden veel rond te gaan kijken binnen Feyenoord én bij buitenlandse clubs als Fenerbahçe en Liverpool.

Tevens bestaat volgens het AD.nl het plan dat Kuyt nauw gaat samenwerken met technisch directeur Arnesen. De oudtrainer van Feyenoord O19 is nog steeds dé kandidaat om Advocaat na komend seizoen op te volgen.

Op dit moment heeft Advocaat nog twee assistenten naast zich; namelijk John de Wolf en Cor Pot. De Wolf en Pot waren afgelopen seizoen niet actief als specifieke veldtrainers. Het trainen op dode spelmomenten zoals vrij trappen en corners liet men voornamelijk over aan Bakkati. Het is momenteel nog niet bekend of Feyenoord op zoek gaat naar een vervanger van de vertrokken Saïd Bakkati

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login