Feyenoordinbeeld

Kuyt: ‘Ik zie nog toekomst in mezelf’

on

Dirk Kuyt bewees zondag ook in topwedstrijden van waarde te kunnen zijn voor Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers nam in de slotfase van De Klassieker tegen Ajax de gelijkmaker voor zijn rekening. “Dat is een heerlijk gevoel”, liet Kuyt na afloop van het 1-1 gelijkspel weten aan RTV Rijnmond..

“Ik heb het weleens eerder gevoeld. Je wil gewoon echt niet verliezen en dan is het heerlijk dat je de stand zo gelijk trekt. Ik was eigenlijk net iets te laat om er goed voor te komen, maar ik gaf alles wat ik in me had”, vervolgt de 36-jarige aanvaller, die werd bekritiseerd omdat hij niet meer beslissend zou zijn in grote duels. “Maar ik heb niemand meer iets te bewijzen.”

.

Mogelijk was het voor Kuyt de laatste Klassieker in De Kuip, maar daar is de captain zelf niet mee bezig. “Vorig jaar heb ik ook gezegd dat ik me wil focussen op wat ik nu aan het doen ben. Ik voel me nog topfit en heb geen training gemist dit seizoen. Als ik me op deze manier voel en op deze manier beslissend kan zijn, dan zie ik nog wel toekomst in Dirk Kuyt”, aldus de oud-international.

.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login