Nieuws

Kuyt: ‘Het klopt dat Feyenoord me na dit seizoen wil hebben’

on

Het blijft onduidelijk of Dirk Kuyt na dit seizoen eindelijk terugkeert naar Feyenoord. De aanvaller wordt na zijn eerdere belofte regelmatig met een rentree bij de Rotterdamse club geconfronteerd, maar kan nog altijd geen duidelijkheid verschaffen.

Ook in Turkije is de toekomst van Kuyt onderwerp van gesprek, maar zelf wil de routinier daar nog niet te lang bij stilstaan. Hij denkt nog niet aan een vertrek en heeft het goed naar zijn zin in Istanbul. “Fenerbahçe zorgt goed voor ons. Er zijn geen problemen. Mijn kinderen en mijn vrouw zijn heel erg gelukkig in Istanbul”, zegt hij tegen Fanatik.

“Mijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Ik denk nu niet aan een nieuw contract, maar aan het twintigste kampioenschap”, vervolgt Kuyt, die met de negentienvoudig kampioen de tweede plek bezet. De achterstand op koploper Besiktas bedraagt twee punten.

Ondanks de huidige focus van de 34-jarige Kuyt, is een zomerse transfer niet uitgesloten. “Het klopt dat Feyenoord mij aan het einde van het seizoen wil. Als de leiding mij ook wil, dan kunnen we om de tafel. Maar ik wil het daar voorlopig niet over hebben, want ik ben gefocust op de vierde ster”, aldus Kuyt.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8419.PNG

You must be logged in to post a comment Login