Feyenoordinbeeld

Kuyt hekelt rol van media

on

Dirk Kuyt hekelt de rol van de media rondom de wedstrijd van Feyenoord tegen AZ (0-4 winst). Giovanni van Bronckhorst passeerde Kuyt en volgens veel media heeft Kuyt dat besluit boos en met het stoom uit zijn oren aangehoord. .

“Ik ben helemaal niet boos, maar soms ben je teleurgesteld”, aldus Kuyt na afloop van de wedstrijd. “Dat hoort bij de sport. Ik denk dat ik niemand iets hoef te bewijzen, maar voetballen in De Kuip is en blijft het mooiste wat er is. Mensen moeten begrijpen dat niet spelen soms een teleurstelling kan zijn.”

.

De wissel werd in de media flink uitgemeten. “Bepaalde media proberen er een heel groot item van te maken, misschien moet ik dat als iets positiefs zien. Wat ik daarmee bedoel? De manier waarop zij mij neerzetten. Ik heb niet gespeeld, maar voel me fit. Af en toe moet de trainer keuzes maken, die respecteer ik. Tegen AZ speel je misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen, dan gaat het vier dagen over Dirk Kuyt. Dat vind ik jammer. Na de wedstrijd tegen AZ heeft niemand mij gesproken, niemand heeft een vraag gesteld, maar iedereen heeft een mening.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login